Hoe geurmarketing jouw bedrijf veel succes op gaat leveren. Download hier jouw brochure.
Ontdek de kracht van geurmarketing voor jouw bedrijf.
 • Laat een blijvende indruk achter bij jouw bezoekers;
 • Voeg een extra zintuigelijke dimensie toe aan ieder interieur;
 • Vergroot de merkbeleving onder je klanten;
 • Stimuleer de koopintentie van je klanten;
 • Verleng de verblijfsduur van je bezoekers.
Vraag brochure aan
Ontdek hoe succesvolle merken geurmarketing inzetten om successen te behalen.
0 0 0
Hoe geurmarketing jou gaat helpen bij het verleiden van je klanten.

Heb je er weleens bij stil gestaan waarom succesvolle winkels, showrooms en hotels zoveel aandacht besteden aan hun inrichting? Waartoe leidt deze investering, en wat voor uitwerking heeft dit op de klanten die deze locaties bezoeken?

Een met zorg ingericht interieur speelt een cruciale rol bij de beoordeling van een locatie. Het rijke decor wekt interesse en roept fijne gevoelens op, het zorgt voor een intensere beleving. Hierdoor zijn klanten of gasten eerder geneigd om op onderzoek uit te gaan en langer te verblijven.

Het belang van ambiance

De stijl en sfeer van de locatie stralen af op het merk en haar producten. De ambiance bepaalt welke gevoelens er bij de klant worden opgeroepen. Des te sterker de karakteristieken van een interieur naar voren komen, des te sterker wordt deze door de klant waargenomen met als gevolg een betere beleving en intensere emoties en verlangens.

Sterke merken besteden daarom veel aandacht aan het interieur en zorgen dat de klant in de gewenste stemming komt. Het meubilair past bij het merk en de kleuren en decoratie zijn afgestemd om de tone of voice. Er is voldoende licht, de temperatuur is aangenaam en de muziek zorgt voor de juiste vibe. Kun je je voorstellen dat geur hier nog een extra dimensie aan toevoegt?

Verrijk jouw interieur met een exclusieve geur

Geurmarketing kan in iedere commerciële omgeving worden toegepast. Winkels kunnen geuren inzetten om een sfeer te bepalen en de winkelervaring te verbeteren, terwijl hotels met geur de gasten op hun gemak kunnen stellen. Denk hierbij aan de geur van wierrook en sandelhout in een klooster dat is gerenoveerd tot een exclusief hotel.

Nose and Partners zet zich in voor merken die waarde hechten aan beleving. We creëren heerlijke geuren voor ondernemers in de retail en hospitality. Uiteraard zetten wij onze expertise met evenveel overgave in voor restaurants en showrooms of andere branches om het interieur te vertalen naar een heerlijke geurcompositie.

Wij helpen je graag verder, zodat jij met de inzet van geurmarketing alles uit je merk kunt halen.
— Team Nose and Partners
Loop jij aan tegen onderstaande uitdagingen?
 • Jouw interieur mist nog iets, maar je weet niet zeker waar dit aan ligt;
 • De beleving van jouw merk onder je klanten is nog niet optimaal;
 • Je wilt meer grip op het gedrag van je bezoekers, maar weet niet hoe;
 • Er mist een unieke sfeer in jouw commerciële ruimte en weet niet hoe dit op te lossen;
 • Je hebt geïnvesteerd in jouw interieur, maar krijgt geen complimenten van jouw bezoekers;
 • Je bent overtuigd dat geur van belang kan zijn voor commercieel succes, maar weet niet hoe dit te organiseren.

Onze geur consultants helpen je graag met het selecteren van een unieke geur voor jouw commerciële ruimte zodat jij alles uit je merk kunt halen.

Vraag hier onze gratis brochure aan!

De afgelopen jaren hebben wij veel mooie omgevingen verrijkt met unieke geuren. Ben je benieuwd wat geur voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek hoe de inzet van geur je aan meer klanten gaat helpen. Download onze gratis brochure.